Nowe menu w Daito Sushi

Nowy sezon, nowe inspiracje i zupełnie nowe smaki – zapraszamy do odkrycia menu jesień–zima 2025 w Daito Sushi.

Ta karta to połączenie ciepła jesiennych składników z lekkością kuchni japońskiej. Znajdziecie w niej zarówno dobrze znane klasyki w nowej odsłonie, jak i zupełnie autorskie kompozycje naszych kucharzy.

Wśród nowości pojawiły się m.in.:

  • futomaki z kalmarem w tempurze i pestkami dyni z nutą cynamonu,
  • seriola w panko z masłem orzechowym i gruszką,
  • kabura maki z tuńczykiem i dynią w tempurze,
  • rozgrzewający ramen z kaczki według sprawdzonego przepisu z 2024 roku,
  • tantamen z jajkiem i kukurydzą – idealny na chłodne dni.

To menu, które łączy tradycję z nowoczesnością, tworząc niepowtarzalne połączenia smaków – aromatyczne, sezonowe i pełne harmonii.

Zapraszamy do Daito Sushi, by spróbować nowych dań i poczuć, jak smakuje jesień w japońskim wydaniu.